Mitä mieltä nuoret ovat yhteiskunnallisista asioista?

Ajatuspaja Alkion seuraava webinaari järjestetään keskiviikkona 11.11. klo 16:30 alkaen Microsoft Teamsissa otsikolla Mitä mieltä nuoret ovat yhteiskunnallisista asioista? Tuleva webinaari on siitä erityinen, että julkistamme ensimmäisen, oman kyselytutkimuksemme tuloksia. Tervetuloa kuulemaan nuorten mielipiteitä yhteiskunnasta, päätöksenteosta ja politiikasta. Kyselytutkimusta avaavat Alkiolta tutkimuskoordinaattori Pauliina Maukonen ja suunnittelija Kaisa Oinas-Panuma. 

Vierailevana alustajana on tällä kertaa nuorisotutkija Sami Myllyniemi Nuorisotutkimusseurasta. Hän paneutuu nuorten arvomaailman syntyyn ja erityisesti koulutuksen merkitykseen nuorten elämässä osallisuuden näkökulmasta. Hän pohtii nuorten arvopolarisaatiota sekä koulutuksen ja työn ulkopuolella olevien nuorten yhteiskunnallista aktiivisuutta.

Alustusten pohjalta mietimme yhdessä, mitä konkreettisia keinoja päätöksentekijöillä on lisätä nuorten yhteiskunnallista osallisuutta.

Vaikka tämä kutsu on osoitettu juuri sinulle, webinaari on avoin kaikille. Tietoa saa siis levittää aivan vapaasti eteenpäin. Ilmoittautuminen on tehtävissä ti 10.11. klo 10 mennessä tämän linkin kautta. Kiinnitä erityistä huomiota sähköpostiosoitteesi oikeellisuuteen, sillä saat ohjeet ja osallistumislinkin paluuviestinä. Mikäli niitä ei kuulu, tarkista sähköpostisi kansiot ja ota yhteyttä kaisa.oinas-panuma@msl.fi ohjeiden saamiseksi vaikka paluuviestinä. Muuta lisätietoa tilaisuudesta voi saada myös tästä Facebook-tapahtumasta.

Myös ennakkokysymykset ovat tervetulleita ja voit laittaa niitä ilmoittautumisen yhteydessä tai vaikkapa paluuviestinä tähän sähköpostiin. Tervetuloa osallistumaan, ajattelemaan ja idättämään ideoita kanssamme! 

Parhain terveisin 

Pauliina ja Kaisa
Ajatuspaja Alkio/Maaseudun sivistysliitto 

Pauliina Maukonen

Ajatuspaja Alkio
Tutkimuskoordinaattori
050 573 5353
pauliina.maukonen@msl.fi
Yliopistonkatu 17 B
40100 Jyväskylä
www.msl.fi