Avoimet Kylät

Avoimet Kylät on Suomen suurin yleisötapahtuma. Valtakunnallisessa tapahtumapäivässä sadat kylät ympäri Suomen kutsuvat tutustumaan toimintaansa ja järjestävät tapahtumia. Viime vuonna Avoimiin kyliin osallistui 639 kylätapahtumaa ja yli 100 000 kävijää.

Tapahtuman tarkoituksena on esitellään kyliä hyvänä asuinpaikkana ja tutustua kylien elämänmenoon sekä lisätä kylätoiminnan näkyvyyttä. Päivän ohjelma kylällä voi olla mitä tahansa: kahvila, ruokailua, liikuntaa, musiikkia, kirppis, luontokierros, Kylärallia tai vaikka talkoot. Mukaan voi ilmoittaa minkä tahansa tapahtuman, jonka kylä haluaa järjestää. Tarkoitus on, että tilaisuus on kaikille avoin.

Ilmoita kyläsi mukaan vuoden 2020 Avoimet Kylät -päivään tällä lomakkeella, samalla teidän tiedot tulevat valtakunnalliseen karttaohjelmaan, mihin kaikki tapahtumat kootaan. Lomakkeen kautta voit myös ilmaista kyläsi halukkuuden osallistua Kyläralliin, jos sellainen järjestetään alueellanne. Kiinnostuksen Kylärallia kohtaan voit ilmoittaa myös ottamalla yhteyttä kyläasiamieheen (yhteystiedot).
Tarvittaessa voit myöhemmin täydentää tai muuttaa tietojasi sähköpostitse: toimisto@uudenmaankylat.fi

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset sekä paikalliset yhditykset ja aktiivit.

Lisätietoja: www.avoimetkylat.fi