Ajankohtaista

 

Muistathan vastata kylätoiminnan kyselyymme. Täytä lomake.

 

 

Nyt haetaan seuraavaa Maaseutuparlamentti -paikkakuntaa.

1-3.10.2020 järjestettävän Maaseutuparlamentin paikkakuntahaku on nyt auki ja hakuaika kestää 31.1.2019 asti.

Lue lisää tiedotteesta ja Maaseutuparlamentin sivuilta.

 

Me Miehet -hankkeen kautta mukavaa toimintaa kylän miesväelle.

Käypä kurkkaamassa.

 

Espoo-Salo oikoradan yleissuunnittelu on käynnissä

Espoo-Salo -oikoradan yleissuunnittelu on lähtenyt käyntiin. Infotilaisuuksia on järjestetty Veikkolassa, Salossa ja Lohjalla. Lisätietoja suunnittelusta saat hankesivuilta. Voit myös antaa palautetta karttapalautepalveluun.

 

Smartpost

Suomen Posti varautuu Amazon.comin jne Suomen valloitukseen ja kasvavaan pakettiliikenteeseen laajentamalla pakettiautomaattiverkostoaan, joka on jo yksi EU:n laajimmista.

Haluavat nyt käynnistää kylätaloilla automaattien pilottikokeilun, jossa viime vuoden valtakunnallinen vuoden kylä Eskola on jo mukana. Liitteenä ppt-esitys aiheesta. Oman kylän Smartpost

Lokakuun aikana pilottivaiheeseen ilmoittautuvat kylät saavat automaatin esim. kylätalolleen maksutta vuodeksi. Automaatti sekä vastaanottaa että lähettää paketteja. Jos kylältänne löytyy pilotista kiinnostuneita, ilmoittautua voi Postin palvelupisteverkoston johtajalle: lasse.huttunen at posti.com.

Käännökset

Autamme käännöstöissä suomenkielestä ruotsinkieleksi kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä toimisto@uudenmaankylat.fi tai puh. 040-834 3758.