Ajankohtaista

 

 

Uutiskirje 2/2019

Lue Kylätreffeistä, Älykkäistä Kylistä, Kylärallista ym. Lue uutiskirje tästä.

 

Muistathan vastata kylätoiminnan kyselyymme. Täytä lomake.

 

Kylätreffit 6.3.2019 Roution koululla

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan mistä ja miten voi yhdistys saada rahoitusta toimintaansa! Järjestämme rahoitusaiheiset Kylätreffit. Illan aikana saamme tietoa siitä, miten erilaisia tukia on mahdollisuus saada Maaseudun Sivistysliitosta sekä Leader-toimintaryhmistä. Vieraanamme on myös edustaja kylästä, jossa talousasiat ovat kunnossa.

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan: toimisto@uudenmaankylat.fi tai 040 834 3758.

 

Me Miehet -hankkeen kautta mukavaa toimintaa kylän miesväelle.

Käypä kurkkaamassa.

 


Smartpost

Suomen Posti varautuu Amazon.comin jne Suomen valloitukseen ja kasvavaan pakettiliikenteeseen laajentamalla pakettiautomaattiverkostoaan, joka on jo yksi EU:n laajimmista.

Haluavat nyt käynnistää kylätaloilla automaattien pilottikokeilun, jossa viime vuoden valtakunnallinen vuoden kylä Eskola on jo mukana. Liitteenä ppt-esitys aiheesta. Oman kylän Smartpost

Lokakuun aikana pilottivaiheeseen ilmoittautuvat kylät saavat automaatin esim. kylätalolleen maksutta vuodeksi. Automaatti sekä vastaanottaa että lähettää paketteja. Jos kylältänne löytyy pilotista kiinnostuneita, ilmoittautua voi Postin palvelupisteverkoston johtajalle: lasse.huttunen at posti.com.

Käännökset

Autamme käännöstöissä suomenkielestä ruotsinkieleksi kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä toimisto@uudenmaankylat.fi tai puh. 040-834 3758.