Ajankohtaista

Uutiskirje 4/2019

Kesän uutiskirjeessä on Saunapäivästä, Avoimet Kylät -päivästä ja Kylärallista. Vastaa kyselyyn kyläseurojen digitalisuudesta ja ilmoittaudu MANEn Kestävän kehityksen työryhmiin. Lue uusin uutiskirje tästä.

Edelliset uutiskirjeet 3/2019, 2/2019 ja 1/2019 tässä.

 

 

Avoimet Kylät 8.6.2019
Taas on aika suunnitella kesän tapahtumia. Ethän unohda valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää lauantaina 8.6.2019. Katso Avoimet Kylät 2019 kutsu  ja ilmoita kyläsi mukaan tästä.

 

 

Kyläralli – kiva kisa!
Tänä vuonna Avoimet Kylät -päivänä 8.6. voi osallistua myös leikkimieliseen kisaan kännykkäsovelluksen tai paperisen rallipassin avulla. Ralllin erikoiskokeita löytyy Vihdistä ja Karkkilasta Mukana ovat Selki, Otalampi, Vanjärvi, Vihtijärvi, Haavisto ja Vaskijärvi. Rallin kylmäasemilla voi omatoimisesti käydä kurkkaamassa jotain hienoa matkan varrella.
Ilmoita rallitiimisi mukaan tästä.

 

 

 

Muistathan vastata kylätoiminnan kyselyymme. Täytä lomake

 

Me Miehet -hankkeen kautta mukavaa toimintaa kylän miesväelle.

Käypä kurkkaamassa.

 


Smartpost

Suomen Posti varautuu Amazon.comin jne Suomen valloitukseen ja kasvavaan pakettiliikenteeseen laajentamalla pakettiautomaattiverkostoaan, joka on jo yksi EU:n laajimmista.

Haluavat nyt käynnistää kylätaloilla automaattien pilottikokeilun, jossa viime vuoden valtakunnallinen vuoden kylä Eskola on jo mukana. Liitteenä ppt-esitys aiheesta. Oman kylän Smartpost

Lokakuun aikana pilottivaiheeseen ilmoittautuvat kylät saavat automaatin esim. kylätalolleen maksutta vuodeksi. Automaatti sekä vastaanottaa että lähettää paketteja. Jos kylältänne löytyy pilotista kiinnostuneita, ilmoittautua voi Postin palvelupisteverkoston johtajalle: lasse.huttunen at posti.com.

Käännökset

Autamme käännöstöissä suomenkielestä ruotsinkieleksi kohtuulliseen hintaan. Ota yhteyttä toimisto@uudenmaankylat.fi tai puh. 040-834 3758.