Uudenmaan Kylät -digilehti ilmestyy vuodenvaihteen tienoilla

Uudenmaan Kylät -digilehti ilmestyy vuosittain vuodenvaihteen tienoilla. Lehden tarkoituksena on nostaa esille uusmaalaisia kyliä ja tuoda tutuksi kylätoimintaa. Ensimmäisessä lehdessämme kerrotaan Uudenmaan Vuoden Kylä-kilpailusta ja sen voittajakylästä sekä edellisessä Suomen Kylien valtakunnallisessa kisassa mukana olleesta kylästä (Rusutjärvi). Lisäksi lehdessä on juttuja ajankohtaisista kylätoimintaan liittyvistä aiheista, kuten kyläkoulut ja maallemuuton trendi.

Lehteä tullaan jakamaan digitaalisesti kaikille Uudenmaan Kylien rekisterissä oleville yhteyshenkilöille ja se julkaistaan nettisivuillamme ja Facebookissa. Teemme sille myös Facebookin kautta mainontaa Uudenmaan alueella. Lehti on vapaasti jaettavissa seuraavan lehden ilmestymiseen asti eli vuoden ajan. (Ja sen jälkeenkin se säilyy arkistossa.) Lehteä voidaan myös painattaa tarvittaessa. Lehden taittaa Happy Branding Company.

Lehdessä kaikki jutut ovat kaksikielisesti niin, että aukeamalla on suomeksi toinen sivu ja ruotsiksi toinen sivu. Jokaisen sivun alalaitaan myydään mainostilaa. Katso lisää täältä.