Teams-koulutusta 4.5. ja 2.9.

Tervetuloa Uudenmaan Kylien, SILMU-kylien ja Suomen Kylien järjestämiin etäkoulutuksiin!

Koulutus pidetään samansisältöisenä 4.5.2021 sekä uudelleen 2.9.2021. Se on suunnattu Uudenmaan Kylien sekä SILMU-kylien kyläyhdistysten ja toimikuntien jäsenille, jotka haluavat kehittää perustaitojaan etäkokoustyökalujen hallinnassa ja oppia erityisesti Teams-sovelluksen ominaisuuksista. Samalla tutustutaan etäkokousetikettiin ja käytännön vinkkeihin kokouksenjärjestäjälle. 

Onko etäkokoustaminen sinulle uutta tai kaipaatko muistinvirkistystä?

Tule mukaan koulutukseen! Käymme rauhalliseen tahtiin läpi Teamsin perusteita alkeista lähtien. Samalla kuulet myös muista yleisimmistä etäkokoussovelluksista, joita voit kokeilla. Lopuksi käymme läpi osallistujien kysymyksiä (voit esittää kysymyksiä ilmoittautumislomakkeella).  Koulutuksen tarkoituksena on tutustuttaa osallistujat etäkokousten järjestämiseen omalla kylällänne ja rohkaista kokeilemaan uusia työkaluja.

Paikka: Teams-kokous

Kouluttaja: Suomen Kylät / viestintäverkostokoordinaattori Anuliina Frantti

Lisätiedot: Suomen Kylien nettisivut

Kysyttävää tai pulmatilanne: Anuliina Frantti, Suomen Kylät / anuliina.frantti@suomenkylat.fi

Voit osallistua koulutukseen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Sinulla ei tarvitse olla ladattuna Teams-sovellusta omalle laitteellesi, vaan voit osallistua myös internet-selaimen kautta. Tämä vaihtoehto aukeaa sinulle valittavaksi silloin, kun liityt kokoukseen.

HUOM: Koulutus pidetään suomeksi. Ruotsinkielistä Teams-koulutusta suunnitellaan syksyksi. 
OBS: Webinariet hålls på finska. Teams-webinariet arrangeras senare också på svenska, antagligen på hösten.