Kylän palvelut ja elämykset tuotteeksi -koulutus

Suomen Kylät ry järjestää Kylän palvelut ja elämykset tuotteeksi -koulutuksen keskiviikkona 17.11. klo 18–20 Teamsissa.

Mitä elämyksellisiä mahdollisuuksia oma kylämme tarjoaa vieraille? Miten voimme tuotteistaa myytäviä elämyksiä omaan elämäntapaamme nojaten?

Parhaillaan kylien vetovoima on suuri ja kyläelämä houkuttelee aitoudellaan. Tähän trendiin kannattaa tarttua! Palveluiden ja elämysten tuotteistaminen on helppo tapa tehdä varainhankintaa ja samalla tehdä kylää tunnetuksi matkailijoiden parissa. Esimerkiksi opastettu sieniretki, leipomisoppitunti kylän ruisleipätaiturin kanssa tai lampaanvillan värjäystuokio voivat olla asiaa kokemattomalle huikea ja rahanarvoinen elämys. 

Onko teidän kylällänne sellaisia palveluita tai esimerkiksi luontoelämyksiä, joista voisitte helposti paketoida matkailijoille elämystuotteita? Tervetuloa koulutukseemme kuulemaan lisää!

Innostava Noora Kokko, matkailumuotoilija yrityksessään Your Local Host (https://www.yourlocalhost.fi/) perehdyttää monipuolisesti Live like a local -teeman maailmaan konkreettisten case-esimerkkien avulla. Tule innostumaan ja oppimaan tuotteistamisesta sekä ideoimaan uusia palveluita / elämyksiä kyläyhdistyksellesi myytäväksi. Tähän avoimeen koulutukseen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki maakunnalliset ja paikalliset kyläyhdistykset.

Ilmoittaudu koulutukseen täältä.