Hur göra byns tjänster och upplevelser till en produkt

Finlands Byar r.f. ordnar en utbildning om hur man gör byns tjänster och upplevelser till en produkt onsdagen den 17.11. kl. 18-20 via Teams.

Hurudana upplevelsemöjligheter erbjuder vår egen by åt gästerna? Hur kan vi göra produkter av till salu varande upplevelser som stöder vår egen livsstil?

Som bäst är byarnas dragningskraft stor och livet i byarna lockar med sin äkthet. Det lönar sig att gripa tag i denna trend! Det är ett enkelt sätt att göra medelanskaffning genom att göra tjänster och upplevelser till produkter och tillika göra byn bekant bland resenärer. Till exempel en guidad svamputfärd, en lektion i bakning med byns rågbrödsexpert eller en stund av fårulls färgning kan vara saker som för en oerfaren är otroliga och pengar värda upplevelser.

Har ni i er by sådana tjänster eller till exempel naturupplevelser, av vilka ni kunde enkelt paketera till upplevelseprodukter för resenärerna? Välkommen till vår utbildning och hör mer!

Inspirerande Noora Kokko, turistformgivare i sitt eget företag Your Local Host (https://www.yourlocalhost.fi) introducerar mångsidigt Live like a local temat genom exempel på konkreta fall i världen. Kom med och bli inspirerad och lär dig att göra produkter samt få idéer om nya tjänster/upplevelser som din byaförening kan saluföra. Till denna utbildning är alla regionala och lokala byaföreningar varmt välkomna.

Anmäl dig här.